ABOUT ME 

ENERGIEK, ENTHOUSIAST, BRUISEND, MEEDENKEND,EMPATHISCH, POSITIEF, VROLIJK, SPONTAAN, BEHULPZAAM, CHAOTISCH, LIEF, GIECHEL, DOORZETTER

"EEN PRACHT MENS VAN BINNEN EN BUITEN"

"Ze is model en student. Geartsje Pols leidt een druk bestaan, maar dat ging allemaal niet van een leien dakje." 

Zoals de meeste mensen mij inmiddels wel kennen, mag ik graag de grenzen opzoeken, graag in het onbekende stappen, maar ook graag wat voor een ander willen betekenen. Als persoon heb ik een warm hart voor kwetsbare doelgroepen. Ik strijd voor alles en iedereen die niet in de positie zit om volledig voor zichzelf op te komen. Zowel mensen als dieren. "Mijn naam is Geartsje Pols, naast mijn hbo-studie Social Work aan de NHL/Stenden te Leeuwarden verricht ik modellenwerk. Een familiepersoon met een sportief karakter. Zelf ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. "Ik wil alles uit het leven halen wat er te halen valt, omdat het leven zomaar kan stoppen..." Dit heeft als redenen dat ik een zeer ernstig auto-ongeval tijdens, de nacht van eerste op tweede kerstdag 2014, heb overleefd.

"Je kunt vele afslagen proberen, maar uiteindelijk heb ik ervaren dat er maar één kant is om op te gaan: ik kan alleen maar vooruit. Meedeinen met de gevolgen van verandering, en proberen me al die veranderingen eigen te maken", aldus Laura Maaskant.

Zomer 2018 ben ik voor 5,5 week naar Tadzjikistan gevlogen om daar vrijwilligerswerk te verrichten. Betekenis geven aan een ander, iets willen betekenen voor de medemens door mijn ervaringen te delen. Ik heb geleerd hoe hard het leven kan zijn, hoe hard de werkelijkheid soms is, maar sinds mijn reis in Tadzjikistan weet ik pas hoe gelukkig je kan zijn met helemaal niets om je heen en je toch rijk kunnen voelen. "Bizar hè?" Het is nu mijn tijd om mensen te inspireren met het maken en volgen van mijn eigen weg, mijn toekomstperspectief.

"You will never be able to escape from your heart. So it's better to listen to what it has to say"