Hendriksen fashion Bolsward

14-01-2021

De stilte is gevallen, de etalages staan in het donker en toch zijn de straten gevuld met mensen...

Alle 'niet-essentiële winkels', zoals kledingzaken en cadeauwinkels, moesten de afgelopen 5 weken hun deuren sluiten. Het is vreselijk, de kledingwinkels liggen nog vol met enorme kerst voorraden en tegelijkertijd staat de nieuwe collectie al voor de deur. 

Je zult je kledingwinkel maar moeten sluiten, omdat de overheid daar maatregelen toe neemt. Zeker nu de gevolgen van de corona-beperkingen en daarbij de noodgedwongen lockdown langzaam maar zeker z'n tol beginnen te eisen.

Het raakt mij als mens, maar het raakt mij als vriendin van Sandra (en Rob) Hendriksen tot in de tenen. Samen zijn zij trotse eigenaren van de modewinkel Hendriksen Fashion Bolsward. Betaalbare mode voor mannen en vrouwen, jongeren en ouderen. Een veelvoud aan merken in uiteenlopende stylen.

Het maakt mij kwaad dat eenieder denkt dat de overheid hen compenseert, terwijl dat in de praktijk niet het geval is. De overheid compenseert de lonen van de werknemers, maar de enorme betaalde voorraden kleding niet. Laten we vooral niet vergeten dat de detailhandel grootschalige kosten hebben gemaakt voor de kleding die jij en ik dragen.

"Zelf ben ik nog nooit zoveel bij het Kruidvat geweest dan de afgelopen weken". Ik vind het als persoon niet rechtvaardig tegenover de kledingwinkels dat een Kruidvat of Etos alle artikelen mogen verkopen. Dit resulteert juist dat er meer make-up, luchtjes, cadeautjes et cetera gekocht worden. Shampoo, tandpasta et cetera kunnen we ook uit de supermarkt halen toch?

"Door de lockdown ben ik geen nieuwe kleding nodig, er zijn immers geen feestjes" hoezo? Wil jij iedere dag via Teams of Zoom op de bank liggen vergaderen in je trainingspak? Hoe geloofwaardig kom je dan nog over? Dat is absoluut niet hoe ik mij wil presenteren tegenover mijn jongeren/leerlingen. Vanuit mijn voorbeeldfunctie wil ik hen stimuleren om een goed dagritme aan te houden. Dat biedt eenieder immers structuur! Want laten we eerlijk zijn: als we geen structuur aanbrengen heeft dit negatieve en vaak psychische gevolgen. Het nieuws staat er immers vol mee.

"Laten we samen lokaal gaan ondernemen"

Willen wij als medemens in de samenleving dat onze favoriete winkel wellicht noodgedwongen moeten sluiten?

ABSOLUUT NIET en daarom vraag ik jullie hulp en steun. Als vriendin van Hendriksen fashion Bolsward stel ik op eigen initiatief enkele unieke cadeaus - gedurende de verlenging van de lockdown (tot en met 09-02-2021) - ter beschikking om de lokale verkoop van Hendriksen Fashion te stimuleren.

3 weken verlening betekent 3 weken minder inkomsten. Bij iedere 85ste aankoop loot ik 1 persoon die een uniek cadeau ontvangt ter waarde van tussen de €75,00 en €100,00. 

  • Week 2 (van 13-01-2021 tot 19-01-2021) op 19 januari wordt de winnaar om 19:00 uur bekend gemaakt. Let op: de gekochte/bestelde artikelen van vandaag 13 januari tellen automatisch mee.
  • Week 3 (van 19-01-2021 tot 26-01-2021) op 26 januari wordt de winnaar om 19:00 uur bekend gemaakt.
  • Week 4 (van 26-01-2021 tot 09-02-2021) op 9 februari wordt de winnaar om 20:00 uur bekend gemaakt.

Meedoen? Laat uw naam en telefoonnummer (of e-mailadres) achter bij uw aankoop.

VoorwaardenJe aankoop geldt pas vanaf 25,00 euro of hoger